Designer Elements biedt u de mogelijkheid om de software pakketten van Ashlar-Vellum uit te proberen. U kunt hier een trial versie downloaden, nadat u het formulier heeft ingevuld met een werkend email adres zodat u de activeringscode voor de software kunt ontvangen. Deze downloadversies hebben een volledige functionaliteit, en zijn na installatie eenmalig 14 dagen lang te gebruiken.

Graphite
Zeer gemakkelijk en snel te gebruiken teken software. Er is geen teken software sneller en makkelijker in het gebruik dan Graphite, punt uit. Uitgerust met de power om zich te meten met de beste tekenpakketten, stelt Graphite's interface de gebruiker in staat om zorgeloos te werken. Voor 2D en 3D precisie wireframe tekeningen van onbeperkte complexiteit en detail. Of u nu een simpele schets maakt, een uitgewerkt architectonisch ontwerp of een minitieuze ontwerp tekening, met Graphite kunnen creatieve professionals hun ideëen klaar en duidelijk presenteren in een minimum van tijd.

Download Graphite trial [69 MB]

Argon
Treedt met Argon de wereld van het 3D modelling binnen met meer power dan elke andere software in deze prijsklasse. Bedoeld voor hen die af en toe 3D nodig hebben. Argon's modeling capaciteiten verschaffen onovertroffen flexibiliteit in vorm ontwerp met een precisie gelijk of groter dan elke andere software in deze bedrijfstak. Grote compatibiliteit met andere pakketten wat betreft solids, surfaces, translators en rendering maakt uitgebreide samenwerking in een project mogelijk.

Download Argon trial [216-293 MB]

Xenon
Xenon, speciaal voor individuele creatieven met een hoge mate van artisticiteit, customisatie en complexe vormen. Xenon biedt een complete set van 3D tools, en integreert schetsen, concept ontwikkeling, foto-realistisch renderen en precisie tekenen in een pakket. Unieke, hybrid solid en surface modeling verschaft flexibiliteit, snelheid en power. Associativiteit en history-based modeling leveren een efficiënt design proces op.

Download Xenon trial [219-295 MB]

Cobalt
De ultieme 3D software voor Windows en Mac platform. Voor flexibel 3D modeling koppelt Cobalt proffesional power aan gebruiksgemak. Beschikbaar voor PC en Mac. Ontwerpers besparen tijd en geld: met Cobalt bewegen zij zich snel van project concept naar project realisatie. Toegerust voor de praktijk van last minute aanpassingen, blinkt Cobalt uit in design tracking en snelle wijzigingen.

Download Cobalt trial [222-297 MB]

ASHLAR-VELLUM Benelux
Surinamekade 14 1019 BV Amsterdam
tel: 020-8801268 fax: 020-8801269 e-mail: info@designerelements.com